top of page

Dermocoaching

Een gezonde huid komt van binnenuit. We zeggen niet voor niets ‘goed in je vel zitten’. Preventie en behandeling van cel beschadiging vormen de sleutel tot stralend en verantwoord ouder worden, zonder chirurgische ingrepen. Ik help u, ik coach u, met meer dan 30 jaar ervaring en een rugzak vol opleidingen. Ik analyseer uw huid en maak samen met u een behandelplan. Geen kortetermijnoplossingen. Geen surrogaat suggesties. Maar een puur persoonlijke professionele aanpak.  Want iedereen is anders. Iedereen is uniek. Het tarief voor zo’n strategie en een behandeling die bij u tot resultaat leidt? Ook dat is persoonlijk. Na het intakegesprek hoort u van mij wat een huid die straalt kost. Helder. Transparant.
 

_DSC0045_text.jpg
DermoCare

Dermocare

Ik heb geleerd reclames voor huidverzorgingsproducten te wantrouwen.

Er is veel kaf onder het koren. De huid die het meest te lijden heeft, is die

van Zuid-Europeanen. Veel buiten, veel zon, veel vrije radicalen.

Dermophisiologique, 100% Italiaanse en 100% natuurlijke dermocosmetica,

biedt behandelingsconcepten op basis van biologische en wetenschappelijk

bewezen cosmeceuticals (biomoleculaire geneeskunde). Dermophisiologique
is tientallen jaren beproefd en gecertificeerd en blijkt ook bij ons effectief.

De producten zijn puur, zuiver, veilig en met respect voor de natuur ontwikkeld. Alle actieve werkstoffen hebben eeg-herkomstcertificaten. Dermophisiologique bevat geen minerale oliën, parabenen, nikkel, synthetische kleurstoffen, parfum en is niet op dieren getest.

Behandelingen met Dermophisiologique vergen veel studie en ervaring. Dermophisiologique is geen Nivea.

 

Interesse in Dermophisiologique producten? Klik hieronder om naar de webshop te gaan. Bij check-out kun je gebruik maken van de kortingscode om 10% korting te krijgen. DPH152021

bottom of page